Svet-Stranek.cz
Zajděte pokecat, poradit a nebo se jen podívat! Je tu pro každého něco!
Vítám vás u mě na stránkách

diskuze o vaření v páře:Zajděte pokecat, poradit a nebo se jen podívat! Je tu pro každého něco!

diskuze o vaření v páře

jméno / nick
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161
otevřít smajllíky
14. února 2012 v 21:10
hanka
Ahoj lidičky.
Posílám vám odkaz na super autoškolu, pokud máte zájem a nebo o někom víte pošlete mu tento odkaz a pokud můžete tak aby se odvolal na Hanu Bílkovou. Děkuji!!
http://www.autoskola-prochazka.cz/
oplatím!!!!!
16. srpna 2011 v 17:21
Katka
Ahoj, dělali jste někdy někdo sekanou v parním hrnci?
3. prosince 2010 v 16:38
Neo
A co takhle zkusit vařit v páře pochoutky z hmyzu? V Brně to jedna šílená vědkyně z univerzity dělá!
http://www.listyjm.cz/zajimavosti/ochutnejte-cervy -brouky-a-cvrcky.html
7. září 2010 v 10:53
Hanďulka
Jo! Alobal je dobrý vymazat olivovým olejem ... aby se případně maso nepřilepilo, ale není to nutné ;)
7. září 2010 v 10:50
Hanďulka
Kuřecí balíčky

Z alobalu ntrháme čtverce. Doprostřed každého položíme jedno vykostěné kuřecí stehno - osolené a opepřené (z prsního jsem to nezkoušela, ale asi by to taky bylo super). Plátky masa pomažeme kečupem, poklademe plátkovou libovou slaninou a navrch dáme kousek hermelínu (můžete udělat variace s hořčicí, šunkou, uzeným sýrem, nivou,... dá se přidat cibule, lžíce smetany apod.). Alobal uzavřeme. Jeden balíček by se měl rovnat jedné porci. V alobalu zůstane šťáva ze slaniny, masa a kečupu. Nejlepší podávat s bramborami.

Na páře vařte standardní dobu - cca 25 minut. V dalších patrech připravte brambory a zeleninu, jakou máte rádi. Doporučuji mrkev a zelené fazolky. Jídlo určitě bude chutnati dětem, díky kečupu je mírně nasládlé.
19. srpna 2010 v 16:11
Jak ušetřit.
K vaření v páře není potřeba žádný specielní hrnec. Stačí ten běžný, který máte doma. A taky pařák na knedlíky je potřeba, který máte doma. Naliji do hrnce přiměřeně vody, vložím pařák a na něj maso (vepřové, hovězí v páře chvíli přednapařím, drůbeží a rybí není potřeba) přidám zeleninu a brambory. Nesolím, ochucuji až po uvaření. Vařím, dokud není zelenina měkká.Ochutím hlavně petrželkou, pažitkou, koprem, pokud možno nesolím. Na horkém pokrmu rozpustím malý kousek másla nebo pokapu olejem nebo poliji bílým jogurtem s česnekem a bazalkou.
24. července 2010 v 15:31
Maka
Sorry vAření
24. července 2010 v 15:28
Maka
Díky za recepty na veření v páře
31. prosince 2009 v 09:02
hanka
PŘEJI VŠEM DO NOVÉHO ROKU, ABY VYKROČILI TOU SPRÁVNOU NOHOU, HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ, TĚM CO SE CHYSTAJÍ NA POTOMKA ABY MĚLI PLODNEJ ROK A TĚM CO UŽ SE LETOS ZADAŘILO TAK TĚM ABY VŠE PROBĚHLO V POŘÁDKU A ZDRAVÉ ( HODNĚ UKŘIČENÉ ) MIMINKO TŘEBA I DVĚ ! TĚM CO JSOU BEZ PRÁCE ABY V ROCE 2010 DOSTALI CO NEJVÍC ZAJÍMAVÝCH NABÍDEK A TĚM CO PRACUJÍ TAK PRÁCE AŽ NAD HLAVU. OSLAVTE VESELE NOVÝ ROK A HLAVĚ RÁNO BEZ KOCOVINY

JEŠTĚ BYCH CHTĚLA PODĚKOVAT VŠEM KDO SEM CHODÍ A TŘEBA I PŘISPÍVAJÍ JAK DO DISKUZÍ TAK TŘEBA DO ANKET. TAKÉ CHCI PODĚKOVAT TĚM CO SE U MĚ ZAREGISTROVALI A PATŘÍ DO MÉ SKUPINY.

PŘEJI ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2010!
9. listopadu 2009 v 12:19
janos
No tak tohle prostě perfektní. Ty recepty jsou úžasný nic jiného nemůžu říct jen že mi na ne trouba nestači fak perfektní příspěvky doufam že budou jen přibývat atd....
13. srpna 2009 v 14:56
Tomáš
Mám parní hrnec Tefal, naprostá spokojenost.
29. května 2009 v 17:44
Martina
Dušené špízy s vepřovou panenkou a zeleninou - 4 porce

Vaření nebo spíše dušení v páře je tím nejšetrnějším způsobem pro zachování živin v potravině. Jen na něj nejsme zvyklí. Ale všechno bude úplně jinak, když si předem promyslíme co? z čeho? a jak? uvařit, aby to pro naše zlatíčka bylo maximálně nejlepší a nejzdravější. Zelenina dušená v páře chutná báječně.

600 g vepřové panenky
300 g karotky nebo baby karotky
300 g růžičkové kapusty
snítka bazalky
sůl
olivový olej
600 g brambor
máslo
petrželka

1. Z vepřové panenky nakrájíme tenké plátky, lehce je osolíme a na půl hodiny vložíme do marinády vymíchané z olivového oleje a najemno nasekané bazalky.
2. Karotku nakrájíme na krátké špalíčky, růžičkovou kapustu očistíme, větší kapustičky rozkrojíme napůl.
3. Na špízy napichujeme střídavě plátek masa, špalíček karotky, růžičkovou kapustu, lehce potřeme olivovým olejem a takto připravené špízy vaříme v páře s osolenou vodou 15-20 minut. Podáváme s ranými bramborami vařenými ve slupce a oloupanými, s plátkem másla, sypeme sekanou petrželkou (starší brambopry uvaříme v mírně osolené vodě s kmínem).
29. května 2009 v 17:42
Martina
Treska dušená v páře
Recepty » Ryby6.11.2008Potřebujeme:
30 g zázvorového kořene, 2 stroužky česneku, 4 lžíce sójo­vé omáčky, šťáva z 1/2 citronu, 1 lžíce cukru, sůl, pepř, 3 lžíce oleje, 2 červené feferonky, 300 g listového špenátu, strouhaná kůra z 1/2 citronu, 600 g filé z tresky

Jak na to:
1. Zázvor a česnek oloupeme, polovinu pokrájíme na plátky a odložíme. Zbytek prolisujeme a smícháme se sójovou omáčkou, 4 lžícemi vody, 1 lžící citronové šťávy, přidáme cukr, sůl, pepř a 2 lžíce oleje.

2. Feferonky nakrájíme na nudličky. Do varu uvedeme 500 ml vody s citronovou kůrou, zázvorem a česnekem.

3. Napařovací vložku potřeme 1 lžící oleje a rozložíme na ni špenát. Filé položíme na špenát a pokapeme šťá­vou, osolíme a opepříme, posypeme pokrájenými fefe­ronkami. Vaříme v páře 10 min. Rozdělíme na talíře, sójovou citronovou omáčku podáváme zvlášť.
17. května 2009 v 11:14
hana
holky hned jak bude trocha času něco vám sem dám a taky spostu recetů jak zdravě vařit bez tuku!
<< na začátek | < předchozí   | ... 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16